5 ПОЛЗИ ОТ ФОТОВОЛТАИКАТА

Всеки ден Слънцето изпраща на Земята около 960 000 000 000 kW/h енергия на ден чиста, неизчерпаема и безплатна енергия, достатъчна да задоволи нуждите на човечеството за век напред. Благодарение на развитието на технологиите, всеки може да си позволи да се възползва от този ресурс, а ползите от него не са малко :

Редуцира / елиминира сметката за електроенергия

От първият ден, в който инсталираш соларна система на своя покрив, ще забележиш как магично месечната сметка за електроенергия се стопява и оптималният месечен бюджет вече не е мираж. Спестените суми зависят от няколко различни фактора – каква е производителността на системата , твоята консумация и не на последно място на цената от тока от местното ЕРП. Ето така с всяко покачване на цената на електроенергията увеличава спестяванията през целия живот на системата.

Нашият професионален екип разработва проект според индивидуалните потребности и цели.

Инвестиция с добра възвръщаемост

Предлаганите от нас системи се изплащат за период от 6-7 години, а за теб остават поне 15+ години с безплатна енергия от слънцето. Прилагаме към всяка наша оферта анализ на възвръщаемостта на инвестицията предвид размера на инвестицията и текущата цена на електроенергията.

Постоянно покачващата се цена на електроенергията в България

Всяка година се гласува и приема промяната в цената на тока, за жалост винаги в посока нагоре. Веднъж сдобил се с фотоволтаична система, това покачване за теб е само анонс в емисията на новините.

По-висока стойност на твоя дом

Поставяйки соларни панели на покрива си увеличаваш стойността на имота в очите на бъдещи купувачи. Освен покрив над главата си, те получават и надежден и безплатен източник на енергия.

Грижа за околната среда

Учените постоянно алармират пред обществото проблемите, които Глобалното затопляне предизвиква и сигурно си забелязал колко непредсказуемо е времето напоследък. Монтирайки фотоволтаик ти създаваш свой невероятен източник на чиста енергия и даваш своя принос към намаляването на СО2 емисии. За една година инсталация от 30kWp ще произведе около 37000 kWh енергия, които се равняват на около 19 тона СО2.