JinkoSolar с нов рекорд

Mаксималната ефективност на bifacial панелите й е достигнала 22.49 %

JinkoSolar Holding Co Ltd , един от най-големите производители на фотоволтаични панели в света сподели, че максималната ефективност на bifacial панелите й е достигнала 22.49 % и счупва световния рекорд. Резултатите са проверени с тестове, проведени от TUV Rheinland.

JinkoSolar са подобрили значително ефективността на масово произвежданите панели благодарение на нова ARC(антирефлективно покритие) технология и технология за метализиране, както и други доказани патентовани технологии за проектиране на високоефетивна клетка.Новата TR технология позволява елиминиране на всякa празнина между клетките като същевременно осигурява висока надеждност и значително подобрява външния вид на панела.

Dr. Jin Hao, вицпрезидент на компанията коментира," Ние сме се посветили на създаването на панели с високо качество, които ефективно и надеждно да работят и при тежки условия. Този нов световен рекорд ще положи пътя към нови подобрения в ефективността на панелите с JinkoSolar  начело. По  пътя напред, ние ще ускорим прилагането на най-новите технологии в масовото производство на нашите соларни продукти, което ще подобри ефективността на разходите и ще насърчи равнопоставеността на фотоволтаиката в енергийната мрежа в световен мащаб."

СънСЪРВИЗ ЕООД предлага високоефективни монокристални панели JINKO с PERC HC клетки.