GoodWe

Фокус върху иновациите

GoodWe  е иновативна компания, основана през 2010г., фокусирана върху проектиране и производство на фотоволтаични инвертори и решения за съхранение на енергия.С повече от 1 6 GW инсталирани в повече от 80 държави по света , инветорите GoodWe намират приложение в покривни потребителски и търговски системи, индустриални системи.Със своята мощност от 0.7kW до 250kW GoodWe инверторите предлагат надеждна работа и отлична производителност и са предпочитано решение за клиенти от цял свят. Технологичните иновации на компанията са нейната основна сила. С развоен екип от 200 служители в два развойни центъра. GoodWe предлага богато портфолио продукти и решения за системи с различен размер.

GOODWE SMT 


Инверторите от
серия SMT (25-36 кW) са перфектно решение за покривни инсталации, както за продажба на енергия, така и за собствена консумация със своята максимална ефективност от 98.8 % и 3 MPPT. Благодарение на ниското тегло от само 40 кг с компактен дизайн инверторите от серия SMT са лесни за монтаж .

Предпоставки за ранен старт на производството и повишаване на рентабилността са входното DC напрежение от 1100V, широкият MPPT обхват и стартовото напрежение от 180 V.

 GOODWE MT


Инверторите от серия GoodWe MT са идеални за средни и големи проекти. Благодарение на топологията и иновативния контрол достигат максимална ефективност от 99%. 4 -те МРРТ минимизират загубите, причинени от частично засенчване. PLC комуникацията гарантира сигурен пренос на дании и улеснява мониторинга на големи ФВЕЦ в отдалечени райони.